Heeft u bouwplannen in Uithoorn?

OFFERTE AANVRAAG

De juiste aannemer voor uw bouwproject in Uithoorn

Bent u op zoek naar een betrouwbare, lokale aannemer in Uithoorn voor uw verbouwing die niet alleen doet wat u vraagt, maar juist een stap extra zet en met u meedenkt? Dan is Ruud.B Aannemersbedrijf uit Uithoorn dé aannemer voor u. U kunt bij Ruud.B Aannemersbedrijf terecht voor al uw verbouw, onderhoud- en renovatiewerk. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bouwproject is: wij helpen u graag!

Ieder bouwproject groot of klein begint met uw ideeën en dromen. Sommige bouwprojecten vragen een grote investering, en wellicht heeft u jarenlang gespaard of misschien zelfs een lening afgesloten om de verbouwing van u woning te realiseren. Dan wilt u natuurlijk wel met een betrouwbare aannemer in zee.

Hoe vind ik een goede aannemer?
Het vinden van de juiste aannemer is niet gemakkelijk, dat begrijpen wij maar al te goed. U bent echter op onze website terecht gekomen, dus ‘de eerste stap is gezet’.

Een bouwproject is heel persoonlijk, in sommige gevallen komen er wekenlang ‘vreemde’ mensen over de vloer. Daarom is het zo belangrijk dat het klikt met uw aannemer, hij gaat uw geld waar u zo hard voor heeft gewerkt omzetten in uw droom.
Neem daarom de volgende stap en maak een afspraak, gewoon om eens kennis te maken. Dat is volledig vrijblijvend (en kost u alleen een kopje koffie en wat tijd). Dan weet u met wie u te maken heeft en kunt u verder met de volgende stap; het kiezen van de juiste aannemer.

Ruud.b Aannemersbedrijf - uw aannemer in Uithoorn

Na onze kennismaking – plan van aanpak

Wanneer u kiest voor ons aannemersbedrijf te Uithoorn, dan kunt u rekenen op een heldere en transparante communicatie. Dat wil zeggen dat wij, na het intakegesprek, samen met u een plan van aanpak maken. Hierbij nemen we alle geplande werkzaamheden mee en houden we rekening met de tijd die nodig is voor een perfecte afwerking. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en weet u exact wat u kunt verwachten.

Uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen deze offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden die plaatsvinden. Hierdoor worden mogelijke misverstanden voorkomen. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging ter ondertekening. Hierin zullen wij ook de start- en opleverdatum vermelden welke wij voorafgaand aan het project met u afspreken.

Vakmanschap en topservice staan bij ons hoog in het vaandel. Zo realiseren we vanaf de eerste schets tot aan de laatste afwerking uw unieke bouw- of onderhoudsproject, geheel volgens úw plan.

Wat mag u van ons verwachten?

 • creatieve vertaling van uw wensen en budget in een transparante offerte
 • vrijblijvend advies over materiaalkeuze, afwerkingniveau, indeling, etc.
 • kostenbewuste aanpak gericht op duurzaam rendement
 • planning van de werkzaamheden volgens úw agenda
 • service-op-maat vanaf de eerste kennismaking
 • een plezierige samenwerking en bouwperiode
 • zekerheid en kwaliteit

Waar kunnen we u nog meer bij helpen?

 • inhuur van onderaannemers (stukadoor, tegelzetter, elektricien, etc.)
 • subsidie-aanvraag bij Monumentenzorg
 • vergunning-aanvraag bij de gemeente
 • uitwerking van bouwtekeningen

Ruud.b Aannemers- en Timmerbedrijf in Uithoorn adviseert en helpt u op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn een ervaren en betrouwbare bouwpartner, en zijn u graag van dienst.

Uw aannemer in Uithoorn - Ruud.b aannemersbedrijf

Maak direct een afspraak

Wij komen graag kennis maken om uw wensen in kaart te brengen. Ieder voorgesprek is 100% vrijblijvend, dus maak een afspraak en begin vandaag nog met het realiseren van uw bouwproject.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADDRES *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?