Project Description

Zoekt u een goede aannemer in de regio?

Neem contact met ons op

Keuken plaatsen – Uithoorn

Wie graag in de keuken bezig is, zal beamen dat een keuken ook op het gebied van design en comfort niet vergeten mag worden. Een nieuwe keuken plaatsen, een bestaande keuken aanpassen of een keuken plaatsen in een nieuwe ruimte: het kan een enorme, en vooral ingewikkelde, klus zijn.

Voor velen is koken pure ontspanning, maar dit lukt alleen in een keuken die opgeruimd en naar smaak is. Vaak is een keuken bij aankoop van een woning gedateerd of niet naar smaak. Mogelijk zit de keuken op een plaats wat voor u niet praktisch is. Of u woont al een aantal jaren in uw woning en de keuken is aan vervanging toe. Vooral het plaatsen van een nieuwe keuken in een andere ruimte of op een andere muur dan de huidige keuken. In de laatstgenoemde gevallen zullen de water- en gasaansluiting en elektriciteit verplaatst moeten worden. Een klus voor vakmensen, het moet tenslotte veilig zijn, en daarom is het verstandig om een aannemer in te huren.

Ook een unieke keuken op maat of een fabriekskeuken exact op maat laten plaatsen? Ook voor de verbouwing van uw keuken kunt u terecht bij Ruud.b Aannemers-en Timmerbedrijf. Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen en installeren van keukens. Dat brengt voor u verschillende voordelen met zich mee: wij zorgen ervoor dat uw wensen exact worden uitgevoerd en u heeft maar één aanspreekpunt. Geen zorgen dus over verschillende afspraken met loodgieters, elektriciëns en tegelzetters.

Project Details

DATUM

21 Februari, 2016

CLIENT

Naam

PROJECT TYPE

Privé

AANNEMER

Ruud.b Aannemers / Timmerbedrijf

Foto ‘s

Vraag vandaag offerte aan

Wij komen graag (vrijblijvend) bij u langs om uw wensen door te nemen.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADDRES *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?