Nieuwe keuken laten plaatsen door een Vakman?

OFFERTE AANVRAAG

De specialist voor het plaatsen van uw nieuwe keuken

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of renoveren?
Heeft u onvoldoende vakkennis of simpelweg geen tijd om uw keuken zelf te plaatsen. Laat uw keuken dan plaatsen door een specialist. Ruud.B Aannemersbedrijf is zo’n vakman, wij nemen u graag de zorgen rond het plaatsen van uw keuken uit handen. Want een keuken plaatsen moet deskundig gebeuren, zodat uw familie of vrienden zo snel mogelijk kunnen genieten van uw kookkunsten.

Het plaatsen van een keuken is een beste klus, er komt wat meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een paar kastjes. Naast timmerwerk en het goed aansluiten van apparatuur moeten er in veel gevallen ook leidingen worden verlegd, wanden worden afgewerkt en tegels worden aangebracht. Een keuken is meestal een meerjaren investering en dan is het prettig als deze vakkundig wordt geplaatst.

Ruud.b Aannemersbedrijf - uw aannemer in Uithoorn

Laat u uw keuken liever door een allround professional plaatsen?
Ruud.B Aannemersbedrijf is dé specialist in keukenmontage die snel en efficiënt uw keukenmontage kan uitvoeren. Het maakt niet uit welke keuken u heeft gekocht, bij ons kunt u snel terecht. Natuurlijk ontvangt u altijd vooraf een heldere offerte met duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. Ook de aansluiting van gas, water en elektra en eventueel het tegel- en stucwerk in en rondom de keuken kunnen wij voor u regelen. In een mum van tijd staat u als een echte chef-kok in uw nieuwe keuken.

Woont u in regio Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht en Uithoorn? Dan is Ruud.B Aannemersbedrijf hét adres voor keukenmontage!

Woont u in regio Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht en Uithoorn? Dan Ruud.B Aannemersbedrijf hét adres voor keukenmontage!

Bij Ruud.b Aannemers- en Timmerbedrijf kunt u altijd rekenen op een zorgvuldig en vrijblijvend advies. Al onze werkzaamheden zijn er op gericht om uw wensen te realiseren, eerlijk, deskundig en op het hoogste kwaliteitsniveau.

Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Een aantal voorbeelden van onze diensten:
– Het aanbouwen van uw woning
– Aanpassing aan woning, keuken, badkamer of tuin
– Een doorbraak of tweede trap naar zolder
– Dakkapel in diverse modellen of uitvoeringen
– Herstelwerkzaamheden en/of onderhoudswerkzaamheden
– Ook zijn wij sterk in het uitwerken van natuursteen in alle mogelijke toepassingen
– Het ontwikkelen van bovenstaande projecten in eigen beheer of (waar nodig) in samenwerking met onze leveranciers waar wij een warme relatie mee hebben

Maak direct een afspraak

Wij komen graag kennis maken om uw wensen in kaart te brengen. Ieder voorgesprek is 100% vrijblijvend, dus maak een afspraak en laat uw keuken plaatsen door een vakman.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADDRES *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?