Heeft u Een bouwproject waarmee Wij kunnen Helpen?

OFFERTE AANVRAAG

De juiste aannemer voor uw bouwproject

Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken, dakkapel of een complete aanbouw. Ieder bouwproject groot of klein begint met uw ideeën en dromen. Veel bouwprojecten vragen een grote investering, wellicht heeft u jarenlang gespaard of zelfs een lening afgesloten om die nieuwe aanbouw van u woning te realiseren.
Dan wilt u natuurlijk wel met een betrouwbare aannemer in zee.

Hoe vind ik een goede aannemer?
Het vinden van de juiste aannemer is niet gemakkelijk, dat begrijpen wij ook. Maar u bent nu hier op deze website terecht gekomen, dus laten we maar zeggen ‘de eerste stap in de goede richting is gezet’.

Een bouwproject is heel persoonlijk, in sommige gevallen komen er wekenlang ‘vreemde’ mensen over de vloer. En laten we er maar ‘geen doekjes om winden’ niet iedere bouwvakker gaat altijd even netjes om met uw privacy. Daarom is het zo belangrijk dat het klikt met uw aannemer, hij gaat uw geld waar u zo hard voor heeft gewerkt omzetten in uw droom.
Neem daarom de volgende stap en maak een afspraak, gewoon om even kennis te maken. Dat kost niets (alleen wat tijd en misschien een kopje koffie). Dan weet u met wie u te maken heeft en kunt u verder met de volgende stap om uw bouwdromen waar te maken; het kiezen van de juiste aannemer.

Ruud.b Aannemersbedrijf - de juiste aannemer voor uw bouwproject

Na onze kennismaking – plan van aanpak

Wanneer u kiest voor ons aannemersbedrijf te Uithoorn, dan kunt u rekenen op een heldere en transparante communicatie. Dat wil zeggen dat wij, na het intakegesprek, een plan van aanpak maken. Hierbij nemen we alle geplande werkzaamheden in mee en houden we rekening met de tijd die nodig is voor een perfecte afwerking. Zo weet u exact wat u kunt verwachten.

U ontvangt uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen deze offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden die plaatsvinden. Hierdoor worden misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden voorkomen. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel na enkele aanpassingen), ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging ter ondertekening. Hierin zullen wij ook de start- en opleverdatum vermelden welke wij altijd voorafgaand aan een project met u afstemmen.

Vakmanschap en topservice staan bij ons hoog in het vaandel. Zo realiseren we vanaf de eerste schets tot aan de laatste afwerking uw unieke bouw- of onderhoudsproject, geheel volgens úw plan.

Wat mag u van ons verwachten?

 • creatieve vertaling van uw wensen en budget in een transparante offerte
 • vrijblijvend advies over materiaalkeuze, afwerkingniveau, indeling, etc.
 • kostenbewuste aanpak gericht op duurzaam rendement
 • planning van de werkzaamheden volgens úw agenda
 • service-op-maat vanaf de eerste kennismaking
 • een plezierige samenwerking en bouwperiode
 • zekerheid en kwaliteit

Waar kunnen we u nog meer bij helpen?

 • inhuur van onderaannemers (stukadoor, tegelzetter, elektricien, etc.)
 • subsidie-aanvraag bij Monumentenzorg
 • vergunning-aanvraag bij de gemeente
 • uitwerking van bouwtekeningen

Ruud.b Aannemers- en Timmerbedrijf adviseert en helpt u op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden u een ervaren en betrouwbare bouwpartner en zijn we zijn u graag van dienst.

Ruud.b aannemersbedrijf - de aannemer voor uw bouwproject

Maak direct een afspraak

Wij komen graag kennis maken om uw wensen in kaart te brengen. Ieder voorgesprek is 100% vrijblijvend, dus maak een afspraak (de kosten lopen niet verder op dat een kop koffie) en begin vandaag met het realiseren van uw bouwproject.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADDRES *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?